De Academy laat je onderneming sneller groeien

De Open Doors Academy biedt een praktisch programma dat erop gericht is om jou te ontwikkelen als ondernemer. Binnen 6 maanden leer je sneller resultaten te halen met je bedrijf met meer rust in je hoofd! Daarnaast kun je altijd telefonisch afstemmen met Hans als je in een verkoopproces zit waar je graag zijn methodiek op wilt toepassen.

Neem contact op voor meer info

Wat gaan we doen?

De Academy bestaat uit drie type programma’s.
Door onze unieke aanpak weten we je ECHT in beweging te brengen. Hiermee onderscheiden deze trainingen zich ten opzicht van andere verkooptrainingen.

Commerciële Training

De Commerciële Training is een meerdaagse training, waarbij je binnen 6 maanden, leert hoe je op persoonlijk en commercieel gebied succesvol kunt ontwikkelen.

Vervolg Commerciële Training.

Wil je doorontwikkelen? In de vervolgtrainingen gaan we steeds dieper in op het totale verkoopproces. Voor meer vervolgopdrachten, het stappenplan, communicatietechnieken en meer doen in minder tijd!

InCompany Training.

Behoefte aan een training op maat? Wil je issues op het werk direct aanpakken en verbetering van je verkoopproces met het hele team aanpakken? Dan is een InCompany training iets voor jou. Deze is specifiek gericht op jouw organisatie en situatie.

Hans heeft mij één op één gecoacht in mijn dagelijkse activiteiten als ondernemer, waarbij hij mij op innovatieve en doortastende wijze een spiegel wist voor te houden. Daarbij stelde hij kritische vragen over de bedrijfsvoering en wijze van ondernemen. Tevens gaf hij inzicht in hoe ik met anders ondernemen mijn omzet kon verhogen. Ook reikte hij handvatten aan die in de dagelijkse praktijk zeer praktisch en daardoor makkelijk toepasbaar waren. Als ondernemer leef je snel in de waan van de dag en Hans maakte mij bewust dat tijd kostbaar is. Die tijd moet op een juiste manier invullen aan de zaken die ervoor zorgen dat je onderneming verder kan groeien.
auth-image
Erik Kolsteren  - Eker Advies
icon

Herken je jezelf in één van de volgende punten:

 • Werk je teveel en verdien je te weinig?
 • Hoor je te vaak nee op een offerte/ voorstel?
 • Is het lastig uit te leggen in twee minuten wat je werk inhoudt?
 • Weet je niet zo goed hoe je het netwerken aan kunt pakken zodat het succesvol is?
 • Vind jij het lastig om (nieuwe) klanten binnen te halen?
icon

Dan is deze training echt iets voor jou!

In 8 bijeenkomsten (6x een middag en 2x een hele dag) ga je in groepsverband aan de slag met gerichte oefeningen om je passie voor het ondernemerschap naar boven te halen en je omzet te laten groeien. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om jezelf onder de loep te nemen en nieuwe dingen te leren over je bedrijf en over de groeikansen. En dit alles binnen een leerzame, stimulerende en persoonlijke setting.

icon

Na deze training weet je:

 • Wat de juiste mindset is om succesvol te zijn in verkoop
 • Wat jouw passie en drijfveren zijn
 • Hoe je deze passie kunt overbrengen
 • Welke stappen er nodig zijn om een gestructureerd verkoopgesprek te voeren
 • Wat de punten zijn om zakelijk vertrouwen te winnen
 • Hoe je effectief omgaat met de beschikbare tijd
Array
icon

Direct aanmelden

Neem contact op voor meer informatie. Je maakt dan direct kennis met de humoristisch en praktische manier waarop Hans zijn kennis deelt. Een training bij de Open Doors academy is voor jou dé manier om aan de slag te gaan met jezelf als ondernemer en met je de groei van je bedrijf.

Open doors academy leidt op voor:

Hans leert je dat ondernemen leuk en uitdagend is. Tijdens het coaching traject, welke ik met Hans heb doorgelopen, kijkt Hans niet alleen naar het persoonlijk functioneren van mij als ondernemer, maar hij bekijkt het gehele landschap waarin ik mij begeef. Door zijn kennis van het ondernemerschap, maar tevens het gebrek aan, zoals Hans zegt 'branche gerichte kennis', komt Hans tot “domme” maar kritische vragen en laat je nadenken over vele zaken. Hans beperkt zich niet alleen tot mij als persoon en mijn ondernemingen, maar laat je ook verder kijken. Onder zijn begeleiding heb ik een de stip op de horizon geplaatst, ver genoeg weg om ervoor te moeten werken en toch bereikbaar.
auth-image
Sjoerd Voermans  - Schoonmaakbedrijf Perfekt

Inspirerende locatie.

Onze trainingslocaties zijn met zorg gekozen. Altijd in een rustige omgeving, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Landgoed Bergvliet

Adres:
Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout