fbpx

Basisopleiding; Commercieel ondernemen

De Open Doors Academy biedt een praktisch programma waarin je direct ervaart wat anders ondernemen doet met jou en je bedrijf. We gaan aan de slag met:

 • sales; meer & betere klanten
 • persoonlijke ontwikkeling; werken aan je mindset
 • meer omzet; met een beter verdienmodel
Ga ook 'Commercieel Ondernemen'
Perfecte training voor bedrijven/ondernemers die zich op dit moment meer een calculatiebureau voelen dan daadwerkelijk doen waar ze goed in zijn. Hans leert je op een “doe” manier de fijne kneepjes van het commerciële vak.

Basisopleiding; Commercieel Ondernemen – wat kun je verwachten

Tijdens de basisopleiding worden blinde vlekken op een respectvolle manier in beeld gebracht. We kijken naar de mogelijkheden van je sales en we gaan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij je bedrijf naar een hoger level brengen. Verder gaan we aan de slag met je mindset rond om het ondernemen, zodat je ondernemerslust wordt vergroot. Geloof me; leren ondernemen is écht leuk op deze manier.

Om dit te bereiken gaan we werken met een verkoopmethodiek en verdienmodel waar jij blij van wordt. We doen dit door middel van praktijkvoorbeelden, oefeningen, kennisdeling, persoonlijke aandacht, training, werkgroepen en technieken. We maken gebruik van externe specialisten die, binnen hun vakgebied, ook jou als mens weer verder gaan helpen in het commercieel ondernemen met als doel meer omzet en meer ondernemerslust!

Na het basisjaar kun je doorstromen in de verdieping: Ondernemen met meer winst

Data & Inhoud

icon

Herken je jezelf in één van de volgende punten:

 • Werk je teveel en verdien je te weinig?
 • Hoor je te vaak nee op een offerte/ voorstel?
 • Is het lastig uit te leggen in twee minuten wat je werk inhoudt?
 • Wil je jouw netwerk succesvoller inzetten?
 • Vind jij het lastig om (nieuwe) klanten binnen te halen?
Array
icon

Dan is de basisopleiding écht iets voor jou!

In 10 dagdelen ga je in groepsverband aan de slag met gerichte oefeningen om je passie voor het ondernemerschap naar boven te halen. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om jezelf onder de loep te nemen, je leert opbouwende feedback geven en te ontvangen en je te ontwikkelen op het gebied van sales. En dit alles binnen een leerzame, stimulerende en persoonlijke setting, waarbij alles gericht is op de groei van jou als mens en als ondernemer.

icon

Na de basisopleiding weet je:

 • Wat de juiste mindset is om succesvol te zijn in sales
 • Wat jouw passie en drijfveren zijn
 • Hoe je deze passie kunt overbrengen zowel zakelijk als privé
 • De stappen van het commerciële stappenplan toe te passen.
Array
icon

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wil jij ook commercieel ondernemen en groeien op het gebied van sales en persoonlijke ontwikkeling? Vul het interesseformulier in en ontvang meer informatie over de Basisopleiding ‘Commercieel Ondernemen’.

Een opleiding bij de Open Doors academy is voor jou dé manier om aan de slag te gaan met jezelf als mens en ondernemer en met je de groei van je bedrijf.

Gelijk inschrijven voor de opleiding! 

Je bent van harte welkom bij de Open Doors academy!

Open doors academy leidt op voor:

Inspirerende locatie.

Onze trainingslocaties zijn met zorg gekozen. Altijd in een rustige omgeving, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Landgoed Bergvliet

Adres:
Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout