fbpx
Welkom bij de Open Doors academy

Verdiepingstraject: ondernemen met meer winst

Word een expert! In het verdiepingstraject kijken we naar het totale verkoopproces waaronder;

 • communicatietechnieken leren zoals: denkvoorkeuren herkennen
 • meer winst in minder tijd: je prijsstelling verbeteren
 • Groei: met een vernieuwde mindset
Ja, ik wil meer informatie over de opleiding

Ondernemen met meer winst; Wat gaan we doen?

Nadat je de basisopleiding hebt gevolgd gaan we verdiepen. Met een nieuw samengestelde groep, om inspiratie en verfrissing te vergroten. We gaan verder op wat je in de basisopleiding hebt geleerd. Ook externe specialisten delen hun kennis tijdens dit verdiepingstraject en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo is de opleiding op jouw specifieke groei gericht. Er wordt gewerkt op een ander level, dit is niet voor niets een verdieping op het basisjaar. We verwachten dat je een goede ondernemer wil worden die weet waar de valkuilen liggen en vooral je groeikansen.

Daarom ligt de focus zowel bij je bedrijf als bij jou, als ondernemer, want: “wanneer je je bedrijf wil laten groeien, is het noodzakelijk om jezelf goed te leren kennen”, dat is onze visie.

Hans gaat met je in gesprek over je bedrijf en maakt je bewust van de patronen die je volgt en welke je succes brengen en welke niet. Hij maakt daarmee inzichtelijk waar je kracht en succesfactoren zitten en gaat je vervolgens helpen dit breder toe te passen.
auth-image
Marco Lier  - MLG Gebiedsontwikkeling
icon

Herken je de volgende punten, je wilt:

 • meer en betere vervolgopdrachten,
 • een expert worden in het commerciĆ«le stappenplan,
 • diverse communicatietechnieken kunnen beheersen,
 • meer gedaan krijgen in minder tijd!
Array
icon

Dan is deze training echt iets voor jou!

Je verdienmodel heeft al aandacht gekregen in de basisopleiding, nu gaan we verder in op het ontwikkelen van je premium product. In 6 intensieve trainingsdagen, verdeeld over meerdere maanden, gaan we concreet aan de slag met je prijsstelling en offertetraject; we kijken niet alleen hoe je nieuwe klanten binnenhaalt, maar vooral hoe je ze aan jouw groeiende bedrijf bindt. Zo wordt ondernemen nog interessanter.

icon

Na deze training weet je:

 • wat de technieken zijn om zakelijk vertrouwen te winnen,
 • het commerciĆ«le stappenplan op natuurlijke wijze toe te passen,
 • hoe je effectief omgaat met de beschikbare tijd,
 • te ondernemen met meer winst!
Array
icon

Direct aanmelden

Heb je de basisopleiding ‘Commercieel Ondernemen’ gevolgd en wil je je inschrijven voor het verdiepingstraject? Of wil je meer informatie over alle opleidingsmogelijkheden bij de Open Doors academy? Vul het interesseformulier in dan nemen we contact op met je.

Open doors academy leidt op voor:

Inspirerende locatie.

Onze trainingslocaties zijn met zorg gekozen. Altijd in een rustige omgeving, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Landgoed Bergvliet

Adres:
Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout