fbpx
opleiding in ondernemerschap, commercieel ondernemen, sales en persoonlijke ontwikkeling met Hans Jansen

Opleidingen in commercieel ondernemerschap

De Open Doors academy biedt praktische opleidingen in commercieel ondernemerschap, die erop gericht zijn je te laten groeien als mens en ondernemer. Binnen 6 maanden leer je;

  • hoe je snellere resultaten kunt behalen met je bedrijf,
  • een betere privé / werk balans te vinden,
  • meer ondernemerslust te krijgen!
Bekijk onze opleidingen

Wil jij groeien als ondernemer? Dit is onze missie!

De focus ligt bij de Open Doors academy op commerciële, bedrijfsmatige – en persoonlijke groei. Het is onze missie om ieder uniek persoon, in welke functie dan ook, stralend en met alle kwaliteiten benuttend tot zijn recht te laten komen. Waarbij jouw puurheid en unieke persoonlijke eigenschappen centraal staan! Je kennis van je vakgebied doet de rest en zo leer je bij de Open Doors academy hoe jij al je kwaliteiten kunt inzetten om jouw ondernemerschap succesvoller te maken.

Hans heeft mij op innovatieve en doortastende wijze een spiegel voorgehouden. Hij stelde kritische vragen over de bedrijfsvoering en wijze van ondernemen. Tevens gaf hij inzicht in hoe ik met anders ondernemen mijn omzet kon verhogen. Als ondernemer leef je snel in de waan van de dag en Hans maakte mij bewust dat tijd kostbaar is. Die tijd moet op een juiste manier invullen met zaken die ervoor zorgen dat je onderneming verder kan groeien.
auth-image
Erik Kolsteren  - Eker Advies

Basisopleiding: Commercieel ondernemen

Ga aan de slag met de belangrijkste factor voor succesvol ondernemen, jezelf ! In de opleiding Commercieel Ondernemen creëren we bewustwording in vaste patronen bij jou als mens. Waardoor kom jij als ondernemer in beweging en welke invloed jij hebt op je omgeving. Doel is om beter worden in ‘Commercieel ondernemen’.

Verdiepingstraject: Ondernemen met meer winst

Word een expert! In het verdiepingstraject kijken we naar het totale verkoopproces. Krijg meer vervolgopdrachten door het commerciële stappenplan van de academy toe te passen in de praktijk. Welke communicatietechnieken gebruik je en doe meer in minder tijd! Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en leer te ‘Ondernemen met meer winst’.

InCompany traject: trainingen op maat

Behoefte aan een training op maat? Wil je issues in je bedrijf direct aanpakken en verbetering van je bedrijfs- en verkoopproces met het hele team in gang zetten? Dan is een InCompany traject iets voor jullie onderneming. Dit traject is specifiek gericht op jouw bedrijf en situatie. Je kunt voor dit traject gebruikmaken van de Slim-regeling van de overheid.

Open doors academy leidt op voor:

Inspirerende locatie

Onze trainingslocaties zijn met zorg gekozen

Landgoed Bergvliet

Adres:
Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout