Storytelling: maak gebruik van de gunfactor-tactiek

Welke tactiek gebruik je om tijdens je presentatie de gunfactor te creëren bij je publiek? Wat is je houding? Wat vertel je wel en wat vertel je niet? Tip: zorg dat je niet in de verkoopmodus gaat!

boek direct voor € 240,- ex. btw

Wat gaan we doen op deze Themadag?

Beleef een visueel sterke en interactieve presentatie inclusief indrukwekkende inzichten, oefeningen en verhalen om je publiek te activeren, te animeren en te inspireren!

Presenteren met passie

Na deze interactieve presentatie weet jij hoe je GUNFACTOR-tactieken kunt inzetten om klantverwachtingen te overtreffen.Versterk jouw communicatiekracht tijdens deze themadag!

Voor wie?

Voor iedereen die wilt leren om gestructureerd en met vertrouwen te presenteren. Samen met Hans en Rudolf Juliët doorloop je alle stappen van het Hollywood-principe.

Onze trainingslocaties

Onze trainingslocaties zijn met zorg gekozen. Altijd in een inspirerende omgeving, goed bereikbaar en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Perfecte training voor bedrijven/ondernemers die zich op dit moment meer een calculatiebureau voelen dan daadwerkelijk doen waar ze goed in zijn. Hans leert je op een “doe” manier de fijne kneepjes van het commerciële vak. Waar een commerciële opleiding je binnen vier jaar probeert op te leiden tot professional leert Hans je op korte termijn de volledige praktische kant van het verhaal.
auth-image
Sander Braat  - Hoveniersbedrijf Braat
Array
icon

Heb jij problemen met...

  • connecten met je publiek?
  • je verhaal met passie brengen?
  • bepalen welke details je wel of niet deelt?
Array
icon

Tijdens deze Themadag leer je...

  • eerst de overwinning voor de ander te zien
  • hoe je jezelf volledig inleeft in je verhaal
  • in te spelen op wat je klant wilt
Array
icon

Na afloop van deze dag weet je...

  • hoe je de 9-Hollywood-stappen toepast
  • hoe je structuur aanbrengt in je verhaal
  • waarom je klant jou de opdracht GUNT in plaats van de concurrent
Array
icon

Schrijf je direct in!

Je investering in de themadag ‘Storytelling: Verkopen is gunnen’ is €240,- incl. uitgebreide lunch, koffie/thee en waters. Je maakt kennis met de verkoopmethodiek van Hans en de presentatietechnieken van Rudolf. Het wordt een humoristische en inspiratievolle dag te worden!

Schrijf je direct in!

Praktische informatie

9.30 - 16.30 uur

Landgoed Bergvliet - Oosterhout

Adres:
Salesdreef 2
4904 SW Oosterhout
www.landgoedbergvliet.nl