Verbeter je sales met denkvoorkeuren

Verbeter je sales met denkvoorkeuren

Verbeter je sales door gebruik te maken van de denkvoorkeur van je klant. Zo maak je optimaal gebruik van de tijd die je hebt in een klantgesprek!

Is je klant een dromer of een doener? Als je dit weet kun je de klant meenemen in je verhaal door de juiste vragen te stellen. Zo weet je in een kort tijdsbestek precies wat hij écht nodig heeft. Deze kennis vergroot  weer het slagingspercentages van je gesprek en ook je uiteindelijke offerte.

Boek nu voor € 50,- excl. btw

Introductie ‘Verbeter je sales met denkvoorkeuren’

Je gaat samen met andere ondernemers in twee middagen ervaren hoe je denkvoorkeuren kunt ‘lezen’ bij je klant. Krijg een introductie in de denkvoorkeuren en leer hoe je deze salestechniek in de praktijk toegepast.

Sales en Denkvoorkeuren

We introduceren de denkvoorkeuren als tool voor het verbeteren van je verkoopproces. Ervaart hoe je praktisch om kunt gaan met deze methodiek.

Beproefde salesmethodiek

Door in salesgesprekken gebruik te maken van het ‘lezen’ van de denkvoorkeuren van je klanten, kun je betere offertes uitbrengen en meer opdrachten krijgen.

gecertificeerd trainer

Hans Jansen is gecertificeerd trainer bij de Herrmann Group. Hij laat je in twee middagen ervaren wat kennis van de denkvoorkeuren je kan opleveren in een klantgesprek.

Het volgen van de workshop en trainingsessies bij Hans hebben mij, zelfs met mijn lange ervaring in Sales (!), nieuwe inzichten opgeleverd in het commerciële proces, alsmede practische tools om mijn commerciële succes te vergroten. Luister naar Hans, en je weet hoe je een order krijgt van je eerste prospect.
auth-image
- Edwin Zeelenberg  - Avans Hogeschool
Array
icon

Is sales een uitdaging bij...

  • Het vinden van de juiste klantvraag?
  • Het neerleggen van een succesvolle offerte?
  • Het sturen van je klant of leverancier ter bevordering van het verkoopproces?
Array
icon

Tijdens deze themadag krijg je...

  • Een introductie in de denkvoorkeuren
  • Inzicht in hoe je deze kunt lezen bij een ander
  • Voorbeelden om dit succesvol toe te passen in de praktijk
Array
icon

Na afloop van deze dag weet je...

  • Hoe je iemands denkvoorkeur bepaalt
  • Dit te gebruiken in je verkooptraject
  • Een gesprek te sturen naar een succesvolle offerte
Array
icon

Schrijf je in voor deze themaworkshop

Je investering in de workshop ‘Verbeter je sales met denkvoorkeuren’ is €35,- excl. b.t.w. Je ervaart in één middag de voordelen van denkvoorkeuren in een salesgesprek. Door gebruik te maken van deze sales techniek kun je jouw klanten altijd een passende offerte aanbieden en zo meer opdrachten boeken. Tijdens de basisopleiding van de Open Doors academy gaan we dieper in op deze materie.

Schrijf je hier in voor de workshop ‘Verbeter je sales met denkvoorkeuren!’

Praktische informatie

3 & 10 juni | 9.00 - 12.00 uur

Trainingscentrum Open Doors academy

Adres:
Houtse heuvel 47A
4911 AV Den Hout
www.landgoedbergvliet.nl