Ondernemer Hans Jansen deelt zijn kennis over sales, acquisitie en ondernemerschap in blogs

Blogs over sales, acquisitie en de uitdagingen van het ondernemerschap

Het dagelijks leven bestaat uit kleine leermomenten. Deze momenten vertalen we bij de Open Doors academy naar commerciële kansen door creatief te kijken naar de uitdagingen van het ondernemerschap zoals sales, acquisitie en ambassadeurschap.

Blogs
icon

De kracht van herhaling

 Hoe gaat het met jou? Met jou als mens en ondernemer? Ben je nog blij, kun je doen wat je wilt doen? Jij wilt als ondernemer alert en bewust je keuzes maken voor nu en in de toekomst. Hoe doe je dat?

icon

Kikker of ondernemer

Val je in de categorie ‘ondernemer’ of  ‘kikker’? In deze blog licht uit de theorie achter de blog toe. We worden dagelijks geconfronteerd met kleine verandering, die over langere tijd een enorme impact hebben.

icon

I Fxcked Up and Survived

Pasgeleden stond ik als gastspreker op het event ‘I fXcked Up and Survived’ in Breda. De naam sprak mij enorm aan. Ik heb het namelijk zelfs soms behoorlijk verknalt als ondernemer. Lees in deze blog meer over mijn Fxcked Up momenten.

icon

Keuzestress

Ik krijg persoonlijk keuzestress van cadeautjes kopen rond de feestdagen. Wat is nu het goede cadeau voor m’n schoonouders of voor m’n partner? Gelukkig weet ik voor jou wel een mooi cadeau voor onder de virtuele kerstboom. Wat te doen bij keuzestress!

icon

Ondernemers en zwarte schapen

‘Als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer’. Maar ondernemers zijn geen schapen en het leven is niet zwart/wit. Wat maakt een ondernemer dan een zwarte schaap?

icon

2-keuze principe, van offerte naar opdracht

Het ‘2 keuze-principe’ maakt het verschil of je klant jouw offerte in de prullenmand of in de opdrachten map plaatst. Dankzij deze techniek kun je sturen op waar je offerte beland.

icon

Blog: Storytelling met of zonder overdosis

Ik ben een ras-chaoot en mijn eerste presentaties waren echt niet te volgen voor mijn publiek. Tot ik storytelling ontdekte. Dit is nu een vast onderdeel van de training ‘ondernemen met winst’.

icon

Blog: klantenbinding, een muurvast verhaal

Wanneer je goed luistert en doorvraagt naar de achterliggende behoefte van je klant creëer je een sneeuwbaleffect. Klantenbinding, het begint klein maar heeft een enorm positief effect op terugkerende opdrachten.