VerlopenStorytelling – Presenteren met passie!

  • Storytelling
    13 september 2018
    09:30 - 16:30

Presenteren met passie!

Wanneer is jouw volgende presentatie? Hoe overtuig en raak je een collega, student of klant?
Hoe houd je de aandacht vast? Hoe leg je complexe onderwerpen simpel uit?

Wil je antwoord op deze vragen, kom dan naar de themadag storytelling op donderdag 13 september 2018.

Hans Jansen neemt je mee, samen met Rudolf Juliët van Spraakwater, in een interactive dag vol humor & passie. Jij hebt aan het einde van deze dag, aan de hand van het 9-stappenplan, de basis gelegd voor een boeiende presentatie over jouw bedrijf. Je weet hoe je moet bewegen, je houding te geven, je stem te gebruiken om het publiek te boeien en hoe je op een begrijpelijke manier kunt uitleggen wat jouw bedrijf uniek maakt, wat jouw passie is!

Waarom haakt je publiek af?
Mensen haken regelmatig af tijdens salesgesprekken, vergaderingen en presentaties, want niemand zit te wachten op complexe informatie en droge feiten. Jouw publiek hoort liever een goed verhaal. Sterker nog: het brein is ontworpen om verhalen te verwerken, te onthouden en daar iets bij te voelen. Vertel daarom vaker slim opgebouwde verhalen – gericht op emotie – en verdubbel daarmee jouw communicatiekracht.

Gebruik de STORY-PITCH methode. Want… horen is vergeten, zien is geloven en Storytelling is beleven!

locatie  

Telefoon locatie 076 579 5666

Locatie website:

Adres
Salesdreef 2, Oosterhout, 4904SW

Beschrijving:

Landgoed Bergvliet, Het Koetshuis

Onze workshops in Oosterhout en al onze reguliere trainingen vinden plaats bij Landgoed Bergvliet in het Koetshuis te Oosterhout.  De ingang is rechts naast het gebouw. Wanneer je een workshop komt volgen wordt je verwacht op de eerste verdieping. Voor inhoudelijke vragen over deze locatie en diens faciliteiten kun je terecht bij Landgoed Bergvliet zelf.