Gastspreker:
Hans Jansen inspireert!

Hans neemt je mee, vanaf de eerste 5 minuten tot het einde van zijn spreektijd. Kern van de bijeenkomsten kun je als volgt onder woorden brengen:

  • acquisitie, meer plezier in klanten vinden en binden
  • zo maak je van je offerte een opdracht
  • meer winst uit je onderneming, meer rust in je hoofd
Informatie aanvragen

Ondernemer in hart en nieren!

Als je Hans hoort spreken, zijn enthousiasme voelt, verhalen en wijze lessen hoort, weet je ineens weer waarom je ondernemer bent geworden! Zijn presentaties zijn gevuld met humor, anekdotes en praktische tips. Geen boekenwijsheid, maar echt vanuit de praktijk toegepaste wijsheid.

Problemen kent hij niet, hij denkt in uitdagingen en oplossingen. Een genot om hem op je pad tegen te komen. Wil je Hans ook als spreker op je evenement? Neem contact op, dan kijken we samen welk thema het beste aansluit op jouw wensen.

Gastspreken van Hans Jansen is de aangewezen manier om op een persoonlijke en ongedwongen manier kennis te maken met zijn even eenvoudige als doeltreffende methode om tot zaken te komen.
auth-image
Pieter van Wensen - vanwensenmakelaars.nl
Door op een logische manier te kijken naar de 'beren op de weg' in het ondernemerschap. Kun je deze zichtbaar maken als de blokkades van je eigen vooruitgang als ondernemer. Leer de beren als uitdagingen te benaderen, waardoor de blokkade wordt opgeheven. Dan ga je als ondernemer groeien.
auth-image
Hans Jansen - Open Doors academy