Over mij

Foto Hans Jansen

Mijn naam is Hans Jansen, aangenaam. Om je een gevoel te geven bij mijn werkwijze en methodiek wil ik je wat meer vertellen over mijzelf en de manier waarop ik in het leven sta, want dat zijn de belangrijkste drijfveren achter de Open Doors Academy.

Mijn levenservaringen, misstappen en successen hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Een van mijn overtuigingen is dat alles met een reden gebeurt. Ik geloof in het continue ontwikkelen van jezelf en dat vooruit blijven denken essentieel is. Dat je samen meer bereikt dan alleen, dat je geïnspireerd kunt worden door anderen en dat “delen vermenigvuldigen is”. En dit alles komt tot uiting in wat ik het liefst doe: het beste in mensen naar boven halen.

Ik geloof in de kwaliteiten van mensen, dat je excelleert als je van je eigen krachten uit gaat en je daarop focust. Op zoek naar jouw unieke toegevoegde waarde. Daarnaast heb ik ervaren dat een positieve mindset echt het verschil maakt. Waar je het meeste aan denkt gebeurt vaak daadwerkelijk, dat is de kracht van visualisatie, vertrouwen en overtuigingskracht.

Ik denk in mogelijkheden en niet in problemen. Met dit in het achterhoofd merk ik dat win-win situaties het beste werken, je oogst immers wat je zaait. De relaties die ik aanga met vele inspirerende mensen die ik tegen kom maken mijn werk echt bijzonder.

Met volle overgave dingen doen is waar ik in geloof. “Work hard play hard” is een spreuk die je vaak hoort, mijn vertaling daarvan is “hoe je in drie dagen ondernemen meer kunt verdienen dan in zes dagen hard werken”. Pas als je ruimte hebt om opnieuw geïnspireerd te raken, afstand te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen vervul je je volledige potentie.

 


Activiteiten Open Doors Academy

Activiteiten ODA mindmap