Perfecte training voor bedrijven/ondernemers die zich op dit moment meer een calculatiebureau voelen dan daadwerkelijk doen waar ze goed in zijn. Hans leert je op een “doe” manier de fijne kneepjes van het commerciële vak. Waar een commerciële opleiding je binnen vier jaar probeert op te leiden tot professional leert Hans je op korte termijn de volledige praktische kant van het verhaal.
auth-image
Wouter Braat  - Hoveniersbedrijf Braat
Hans heeft mij één op één gecoacht in mijn dagelijkse activiteiten als ondernemer, waarbij hij mij op innovatieve en doortastende wijze een spiegel wist voor te houden. Daarbij stelde hij kritische vragen over de bedrijfsvoering en wijze van ondernemen. Tevens gaf hij tips hoe ik met meer ondernemen mijn omzet kon verhogen. Daarbij reikte hij handvatten aan die in de dagelijkse praktijk zeer praktisch en daardoor makkelijk toepasbaar waren. Als ondernemer leef je snel in de waan van de dag en Hans maakte mij bewust dat tijd kostbaar is. Die tijd moet op een juiste manier invullen aan de zaken die ervoor zorgen dat je onderneming verder kan groeien.
auth-image
Erik Kolsteren  - Eker Advies
Hans ken ik als een goede trainer, coach en netwerker. Hij geeft sprankelende workshops en je gaat er altijd met nieuwe ideeën weg. Hij stelt ook kritische vragen en zorgt er daarmee voor dat je je visie nog scherper op je vizier krijgt. Daarnaast doet hij zelf ook hetgeen hij traint: Hij geeft, geeft en geeft. Als hij vertrouwen heeft in je concept, bedrijf en jou als persoon is hij een echte ambassadeur. Maak gebruik van Hans zijn kennis en breng je jouw bedrijf of carrière een stap vooruit.
auth-image
Remco Beijer  - Recruit a Student
“De laatste twee jaar heeft Hans mij intensief begeleid in mijn ondernemerschap. Het ondernemen zelf ging me al wel aardig af, maar werd gedragen door keihard werken. Van Hans heb ik geleerd om andere mensen met identieke ambities aan te trekken, personeel te begeleiden naar een hoger niveau en zelf meer rust te nemen. We zijn gestart met het thema ‘in 3 dagen ondernemen meer bereiken, dan in 6 dagen hard werken’. Inmiddels werk ik nog ruim 4 dagen in de week en mijn bedrijfsactiviteiten beginnen te verdubbelen. Ik heb meer rust, betere resultaten en meer mensen om mij heen die tevreden zijn. Ik heb dus iets geleerd van Hans en daar ben ik hem voor heel lang dankbaar voor. Misschien ben ik volgend jaar zover om nog een dag minder te werken...”
auth-image
André Ansems  - Filmding
“Ik ben begonnen met de Commerciële training te volgen bij Hans. Als eigen ondernemer met al 20 jaar ervaring, kwam ik na elke cursusavond bij Hans weer thuis met nog meer kennis! Ik stond er versteld van dat je na zoveel jaren vakkennis nog zoveel kan bijleren. Buiten dat alles erg leerzaam was, waren de cursusavonden ook nog eens heel gezellig en hadden de deelnemende ondernemers open gesprekken als ondernemers met elkaar. De Commerciële Training beviel mij zo goed dat ik nu bezig ben met de Masterclass. Dus het is tijd voor nieuwe uitdagingen en leermomenten voor mij!”
auth-image
Petra Straathof-Batist  - Kerst-Vers-Pakketten & Events
Het volgen van enkele workshops en traingingsessies bij Hans hebben mij, zelfs gezien mijn lange ervaring in Sales (!), nieuwe inzichten opgeleverd in het commerciële proces, alsmede practische tools om mijn commerciële succes te vergroten. Luister naar Hans, en je weet hoe je een order krijgt van je eerste prospect.
auth-image
Edwin Zeelenberg  - Avans Hogeschool
“Hans gaat met je in gesprek en gaat je bewust maken van de patronen die je volgt en die je succes brengen. Hij maakt daarmee inzichtelijk waar je kracht en succesfactoren zitten en gaat je vervolgens helpen dit breder toe te passen. Daarnaast traint hij je in gesprekstechnieken en zet hij zijn netwerk in om je in bredere kring met andersoortige klanten in contact te brengen.”
auth-image
Marco Lier - Lier Consultancy  - MLG Gebiedsontwikkeling BV
Via een zakenpartner van Royal Matic BV ben ik gewezen op de workshop van de Open Doors Academy, met als thema ‘Hoe je in drie dagen ondernemen meer kunt verdienen dan in zes dagen hard werken’'. Tijdens de tweede sessie van de workshop heb ik mij ingeschreven voor de Commerciële Training. Deze heb ik volledig gevolgd, daar ik dit voor mijn ontwikkeling en bedrijfsvoering voor Royal Matic BV erg leerzaam vond. Tijdens deze training heeft de groep van 14 personen een band met elkaar opgebouwd, terwijl we toch kritisch bleven naar elkaar toe. Daarnaast is het leerzaam om jezelf en je bedrijf te laten ontwikkelen.
Ron van Riet  - Royal Matic